torsdag 8. september 2011

Sitter på «kontoret» og er lettet og fornøyd etter en særdeles vellykket gjennomføring av realfaglig talkshow for flere tusen 10. klassinger de to siste dagene. Tenk at de har klart å sitte stille og følge med i ca. 45 minutter, på hvert eneste av de ni showene vi har gjennomført (noen få bestemte seg for å sove, men de laget da i hvert fall ikke bøll):)
Håper mange av dem klarte å få med seg min «våkne opp-beskjed»: å forstå litt naturvitenskap er et samfunnsansvar, og vi redder dessverre ikke verden ved å skru av lyset – selv om det gir oss litt bedre samvittighet.

Så nå er planen å forberede foredrag om thorium i EPR-reaktoren, til konferanse i Praha om to uker. Har jo et foredrag som jeg holdt i Paris før sommeren som jeg kan klippe og lime fra, men jeg bør vel lese litt mer slik at jeg kan tilpasse det best mulig for dette publikummet. Dessverre er ikke motivasjonen helt på topp, så jeg prøver meg på blogg i stedet for…

2 kommentarer:

  1. Haha, så du startet virkelig en blogg? Følger deg, jeg:) Og realfag og rosablogging kan jo gå hånd i hånd, det! Klem fra gamlenabo'n.

    SvarSlett
  2. Klart jeg gjorde!
    Og husk, kjernekraft er rosa energi ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...