torsdag 3. mai 2012

HURRA! *smile masse og klappe entusiastisk med hendene*

Hei knupper!
Husker dere jeg skrev om at vi hadde fått låne detektorer fra Milano-gruppen, og hvor utrolig masse vi ønsket oss sånne nye, fancy detektorer? (Hvis det er mulig å glemme noe sånn så kan dere evt lese innlegget her, og her står det mer om hvorfor nye detektorer er kult ;) ). Vel, det som er saken er at vi faktisk har fått penger til å kjøpe to Brillance-detektorer (nye, fancy detektorer, altså)!!!! Så nå er alle bare kjempeglade, og dette er jo en super oppgradering (selv om vi på lang sikt selvsagt ønsker oss 28 stykker, så er 2 et stort skritt i riktig retning).
Må bare rope det ut: HURRA :D

Nå må jeg "løpe": programmet mitt må debugges (det er tydeligvis forbudt å kalle variablene mine for 1Fuel, 2Fuel osv, men det ser ut til at Fuel1 og Fuel2 er greit...:/), så har jeg en god del ting som må leses og forberedes, før det er gruppetime med tema ioniserende stråling <3, så bærer det avgårde til Volvo-event på Vulkan rett etterpå. Fin dag :)

4 kommentarer:

 1. Woho! Så bra! Det synes jeg skal feires :)

  SvarSlett
 2. Jeg har mye glede og spenning i meg, jeg er torpey clare, var lykkelig med ekteskapet mitt, ikke før mannen min begynte å høre på sladder om at jeg ikke var tro mot våre ekteskapelige løfter, jeg prøvde å få ham til å forstå at de var sladder og løgner, men han mistet kjærligheten, tilliten og tilliten til oss. Så vi ble irriterende par, og deretter fylte for skilsmisse, senere ble vi skilt. år etter skilsmissen vår prøvde jeg å leve et normalt liv uten ham, men jeg kunne ikke, så jeg begynte å søke hvordan jeg kunne få tilbake eksmannen min, så ble jeg henvist til, BaBa ogbogo en flott og høyst åndelig mann som kastet en elsker å stave på meg og fikk EXen min tilbake til meg. Jeg er overveldet, så jeg slipper kontakten hans her for de som har problemer med ekteskapet og ekteskap, så han kan hjelpe med gode gjerninger. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller whatsapp-nummeret hans ... +2349020168697. Ta kontakt med ham, se hvor flott og mektig han er. Hjelper også i disse sakene ...

  (1) Stopp skilsmisse.
  (2) End Barrenness.
  (3) Lykke til stave.
  (4) Ekteskapsformulering.
  (5) Bli kvitt åndelige problemer.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...