onsdag 14. mars 2012

En god ting kan ikke sies for ofte

Hei  mine søte, kjære lesere!
Dette er noe jeg sier til stadighet, men nye lesere har kanskje ikke fått det med seg, og dessuten kan en god og viktig ting sies igjen igjen ;) Radioaktivitet er naturlig. Vi er radioaktive. Mursteinen som ser så fresh ut når du banker den fram i veggen på huset ditt er radioaktiv. Stråleterapi er radioaktivitet. Røntgen er radioaktivitet. Melken i kjøleskapet ditt er radioaktiv. Bananen du spiser er radioaktiv.
Vi lar ikke være å fly fordi vi får en ekstra stråledose av det.
Vi lar ikke være å dra på fjellet fordi strålenivået er høyere på toppen av fjellet enn i byen.


Og vi vet jo at alt som er naturlig er sunt:P Neida, dette er selvfølgelig tull, men det er litt morsomt å si sånt til de som gjerne bruker som argument at "det er jo naturlig", for det er gjerne de samme menneskene som er aller mest negative til kjernekraft/radioaktivitet....

Og forresten: solen er en stor, kontinuerlig eksploderende hydrogenbombe - solkraft er kjernekraft. Vindkraft er solkraft, er kjernekraft, og det samme gjelder bølgekraft, bio-whatever osv xD Alt er faktisk kjernekraft - ganske festlig, egentlig ;)Håper dere har en strålende aften, det har jeg! Klemmer <37 kommentarer:

 1. Har lagt en lenke til bloggen din på www.facebook.com/UniOslo :

  https://www.facebook.com/UniOslo/posts/340926315945320?ref=notif&notif_t=like

  SvarSlett
 2. Hei! "Strålende" (hørt den før?) fin blogg du har, masse god info og flotte farger! Stå på! :D

  SvarSlett
 3. Hilde Marie Karlsen15. mars 2012 kl. 19:51

  Einig i at du har ein strålande blogg:)

  SvarSlett
 4. Jeg leste for en stund siden at Japanske myndigheter vurderte å evakuere hele Tokyo etter tsunamien og alt med atomkraftverket. Vet du noe om dette, hadde de en faglig begrunnelse for tenke på det. Hva kunne i gå så ille at en slik evakuering ville være nødvendig?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikkje lett å svara på.

   Etter at reaktor nummer 4 ved Tsjernobyl gjekk i lufta venta myndigheitene 1-2 dagar med å evakuera befolkninga. Det var dumt, fordi det sannsynligvis førte til at fleire enn nødvendig fekk feks skjoldbruskkjertelkreft.

   Viss myndigheitene i Japan misstenkte at eit tilsvarande stort utslepp var sannsynlig, og vindenrettningen var slik at det ville blåst rett mot Tokyo, tja. Kor mange ulukker/dødsfall ville det blitt ved ei eventuell evakuering av Tokyo? 30 millionar mennesker som skal flyttast, det er ikkje trivielt.

   Den faglig vurderinga gjekk kanskje på at BWR-reaktoren i Japan prinsippet skal vera betre rusta til å halda på radioaktiviteten om uhellet først er ute (enn RBMK-reaktoren i Tsjernobyl).

   Slett
 5. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: karnataka.temple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...