lørdag 19. mai 2012

I love nerds


Jeg er jo selverklært nerd, og derfor mååå jeg bare vise fram dagens outfit. Eller, ikke egentlig hele outfiten, men t-skjorten jeg har tatt på meg i dag:
Er det ikke bare nydelig med den søte pingvinen med briller, og teksten " I love nerds"? For jeg gjør jo selvsagt dét ;)
Resten av antrekket er ikke så mye å skryte av; ble et par jeans som sitter pent over rumpa, men de er for lave, det er et stort hull på kneet og lummene er litt rare - så disse må nok dra videre til de evige jeans-jaktmarker når jeg legger meg i dag. Så får jeg heller være på utkikk etter et pare nye, semilyse jeans som sitter pent på rumpa :P


God kveld til alle herlige lesere!

5 kommentarer:

 1. Haha, kjempekul t-skjorte :) Elsker nerdete t-skjorter ...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk <3
   Regner med du kjenner til siden thinkgeek.com? Der har de masse nerdete, både t-skjorter og alt mulig annet din indre nerd måtte begjære ;)

   Slett
 2. wooow! Dame + Tux, linux pingvinen!!??!
  Kjekt å sjå, men diverre sjeldan, sjeldan vare...

  linux <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror ikke egentlig det er Tux - men kanskje en slekting ;)

   Slett
 3. Jeg har mye glede og spenning i meg, jeg er torpey clare, var lykkelig med ekteskapet mitt, ikke før mannen min begynte å høre på sladder om at jeg ikke var tro mot våre ekteskapelige løfter, jeg prøvde å få ham til å forstå at de var sladder og løgner, men han mistet kjærligheten, tilliten og tilliten til oss. Så vi ble irriterende par, og deretter fylte for skilsmisse, senere ble vi skilt. år etter skilsmissen vår prøvde jeg å leve et normalt liv uten ham, men jeg kunne ikke, så jeg begynte å søke hvordan jeg kunne få tilbake eksmannen min, så ble jeg henvist til, BaBa ogbogo en flott og høyst åndelig mann som kastet en elsker å stave på meg og fikk EXen min tilbake til meg. Jeg er overveldet, så jeg slipper kontakten hans her for de som har problemer med ekteskapet og ekteskap, så han kan hjelpe med gode gjerninger. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller whatsapp-nummeret hans ... +2349020168697. Ta kontakt med ham, se hvor flott og mektig han er. Hjelper også i disse sakene ...

  (1) Stopp skilsmisse.
  (2) End Barrenness.
  (3) Lykke til stave.
  (4) Ekteskapsformulering.
  (5) Bli kvitt åndelige problemer.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...