mandag 17. oktober 2011

Crap!

Skulle skrive et fint innlegg om store og små tall, men så ble alt borte og alt ble bare dumt, og det jeg hadde jobbet med i 50 minutter ble borte i DET STORE INTET:(

Jaja, håper alle har en fin kveld, så får jeg skrive litt om mol og femtometer en annen dag - kanskje i morgen...
Nå er det "I kveld med Ylvis"; liker spesielt godt introen deres når de danser - som danser syns jeg det er HYSTERISK morsomt!

Kyss og klem
-S

2 kommentarer:

 1. Er det ikke noe autolagring eller noe slikt i Blogspot? Jeg bruker Wordpress, og der autolagres det automatisk. Kanskje det er noe du kan skru på?

  Hvis ikke kan du jo f.eks. lagre underveis, eller skrive innleggene i Word eller noe annet med autolagring og så paste inn i blogspot når du er ferdig.

  Hilsen Etterpåklok

  SvarSlett
 2. Heei skjønne deg... Det ER autolagring i Blogspot, men mens jeg drev og skrev sto det hele tiden noe á la "feil, autolagring mislykket", hvorpå jeg tenkte at det gjør ingenting for jeg skal bare legge det ut nå, så jeg flikket og gjorde meg ferdig - trykker "publiser" og måtte plutselig logge meg inn på nytt, og alt jeg hadde gjort var borte.

  Men Word har aldri sviktet meg, så det er nok en mulighet:) (eller bare at jeg nå vet at når jeg får feilmelding om autolagring så vet jeg at det ikke kommer til å bli publisert heller)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...