torsdag 14. mars 2013

Pi-dagen i dag :D

Gratulerer med Pi-dagen, aka. Steak&Blowjob-day!

Det er altså den 14.3 i dag, noe som betyr at det både er Pi-dagen og Einstens bursdag - HURRAAA. 
Dette innlegget er det nærmeste jeg kommer noen feiring...men det er jo ikke så ille bare det, å ha et eget blogginnlegg dedikert fabelaktige Pi :)

Ellers sitter jeg og forbereder meg litt til NFFs årsmøteseminar - eller "Den faglitterære årskonferansen og Årsmøtet i NFF" nå på lørdag, hvor jeg skal være med å diskutere forskningsformidling og sånn - det blir gøy. Også må jeg få skrevet litt "seriøse" ting i dag (abstract, utkast til artikkel)...ble tipset på kurset i forrige uke om at én side per dag, faktisk er en avhandling i semesteret, evt en bok på et år - noe å ha i bakhodet ;)


Ok, snakkes senere; det kommer til å komme et lite mase-innlegg om ordet "absorbere" - det er bare å glede seg!

2 kommentarer:

 1. Haha, blogget akkurat om det samme, med det samme bildet! Vær så snill å ikke arrester meg for plagiering, så ikke dette før nå :-( Og ha en fantastisk fin pi-dag! Forresten så mente lærern min at steak&blowjob-day var noe uoffisielt tull, må ikke blande inn sånne ting på en ellers så viktig dag! En annen i klassen min mente at det var steak&blowjob-day fordi Einstein mest sannsynlig hadde det 14. mars... eehh?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kult at du også blogget om Pi-dagen :)

   Jeg syns bare det er fint at Pi-dagen, Steak&BJ-day og Einsteins bursdag er på samme dag, jeg - uoffisilet eller ei :)
   God Pi-dag til deg óg <3

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...