onsdag 2. april 2014

Kjernefysikkåret - ny fane, IGJEN

Goood midtuke fine!
Er bare en rask tur innom for å nevne at jeg har laget en ny fane her på bloggen, som heter Kjernefysikkåret (eller, faktisk heter den Kjernefysikkåret *elsk* - selvsagt). Som dere kan se så er det ikke så veldig mye på denne fanen ennå, men denne skal vokse frem etter som året/tiden går: Planen er å bli (enda) flinkere til å skrive de dagene det faktisk er jubileer for forskjellige "store ting" i kjernefysikkstrålingradioaktivitet-fagfeltet. Så langt har jeg mest bare vært opptatt av ulykker, og mars og april er jo de to store kjernekraftulykkesmånedene (med Fukushima og Three Mile Island i mars, og Tsjernobyl i april) - og det var nok sånn jeg begynte å tenke at jeg må bli flinkere til å skrive om andre ting som har skjedd óg; andre ulykker, oppdagelse av fisjon, bombetester, oppdagelse av røntgen-stråling osv :)

Innleggene kommer selvsagt til å komme som vanlig her på bloggen, men så samler jeg dem altså i "kalenderen" i Kjernefysikkåret. Håper dere liker det <3<3<3


på syklotronlabben *alvorlig* ;)

--------------------------------------

I morgen skal jeg til Bergen og holde foredrag på DN Talentkonferansen; foredraget er klart, flybillettene er bestilt, og jeg tror jeg er klar i hodet - for å snakke om "Utradisjonelle valg" - så nå gjenstår bare det vanlige: What To Wear? (Ja takk, gi meg gjerne tips!)


2 kommentarer:

  1. Åh, hadde jeg visst om DN Talentkonferansen, og at du skulle delta, tidligere hadde jeg meldt meg på!! Digger bloggen din, motiverer og inspirerer en ung realfagsstudine :) !
    What to wear; Selv har jeg for tiden dilla på genserkjoler og lange topper som nesten kunne vært kjole + tights og ankelboots, men det er meg :P Ellers kan jeg avsløre at været ikke er så varmt som vårsola får det til å se ut som! Så ha på en ikke så altfor tynn jakke og hansker.
    Keep bloggin' :D !

    SvarSlett
  2. Helt enig! Hadde jeg fått med meg at du skulle holde foredrag i Bergen, så skulle jeg fikset meg fri fra #forskerlivet og komt og hørt på. Neste gang..

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...