mandag 29. oktober 2012

Bilder og film fra helgen

Lørdag var en travel dag, som startet med kjøretur opp til Hamar, hvor jeg skulle holde foredrag for Human-Etisk Forbund (om kjernekraft og radioaktivitet og sånn), ifbm deres seminar "Vår fantastiske verden". Jeg dro hjemmefra ca kvart over ni og hadde en deilig kjøretur oppover - nesten alene på veien, nydelig høstvær og høstfarger, og varmet opp stemmen med å synge med til sanger på radioen for full hals (skulle gjerne hørt hvordan det hørtes ut da jeg sang "I don't want to miss a thing" med Aerosmith...:P ). 
Tror foredraget gikk bra, bortsett fra at jeg snakket veeeeldig lenge; men dette er jo bare fordi jeg gjerne vil gi GODE og UTFYLLENDE forklaringer når jeg får spørsmål, og selvsagt fordi jeg eeelsker fagformidling - så jeg satser på at de syns det var greit allikevel ;) 

Må jo drive litt egenreklame óg når jeg holder foredrag ;)



Så var det å sette seg i bilen og kjøre tilbake til Oslo igjen for å skifte og gjøre seg klar til kveldens store begivenhet - Høstbiff/Høstpølse-fest :)


Noen mente visst jeg så ut som en nyrik russer, men det kan jeg leve med...antar oldemors gamle sølvrev gjorde sitt for inntrykket (den er forøvrig utrolig deilig å ha på seg) :P

Også måå jeg bare dele denne søte videoen/sangen med dere: I studentmiljøet har man jo gjerne noen tradisjoner, og "Høstpølse-fest" er en av disse i Realistforeningen ved UiO. I år overrasket alle guttene med å begynne å synge etter at Damenes tale var utført - og jeg fikk heldigvis filmet! Jeg liker realistguttene <3, jeg, de er jo bare helt utrolig skjønne,!
Det er meg dere hører som ler, og kommenterer mot slutten, forresten :)





Nå sitter jeg og vokter syklotronen igjen; den "hikker" litt nå, dvs at beamen plutselig drifter litt ut, men så kommer den tilbake igjen etter noen sekunder uten at man gjør noe...litt enerverende, men verst for den som skal ha nattevakt, da :P
Med det håpløse været vi har fått nå, kombinert med at det alltid er kaldt her på labben ble det oldemors gamle genser, som jeg bare eeelsker (selv om den er litt uformelig, men jeg satser alt på "søt-kortet", istedetfor noe annet xD )





3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tusen takk, jeg gjør så godt jeg kan :D

      Slett
  2. Hei. Fint at en ung dame som deg kler seg i pels. Jeg liker det veldig godt. Hilsen en ung mann.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...