fredag 16. august 2013

Abels tårn i går i dag...

I går var det opptak til Abels Tårn; en slags "Ølteltet spessial" fra festivalteltet/ølteltet som står på Blindern nå om dagen. Vanligvis så går Abels tårn direkte, altså, men det er liksom flere studenter ute og drikker øl klokken 17 enn klokken 10 - så da er det fint at man kan gjør opptak innimellom óg :)

Selv snakket jeg bla. om forbrenning av hydrogen, fusjon av hydrogen, atombvombe (av en eller annen grunn kommer jeg ALLTID innpå det, jaja), og Rubbiareaktor/ADS/Energy Amplifier, men siden det var en sånn spesialutgave så ble det også kjørt noen eksperimenter, og siden det tross alt er for radio så MÅTTE det jo bare være sånne bråkete smelleeksperimenter. Og jeg HATER smell :/ Bare så utrolig typisk at jeg havner på akkurat den sendingen, liksom...

Vel vel, det er ganske tydelig fra disse bildene at jeg ikke akkurat er helt 100% happy med de ballongene med (eksplosiv) gass skal tennes på, etc. etc...:/ (men alt for vitenskpen, og ikke minst formidlingen, ikke sant - også må jeg si jeg ble fornøyd med antrekket, da :P)








Utsikten fra der panelet satt ;)

Programmet kan høres her :D

Fikk forresten nettopp en mail med beskjed om at mitt arbeid var referert i en ny spennende artikkel, om MSFR (raske saltsmeltereaktorer), og sånt er jo alltid gøy - spesielt når mine data er blitt brukt til å videre regne ut et referansenivå i figurerne i den nye artikkelen:D Så da har jeg (heldigvis) fått litt mer lesestoff (nei, jeg har ikke fått lest artikkelen skikkeloig ennå - bare skumlest; jeg har nemlig en deadline på den nye artikkelen jeg jobber med til midnatt nå...)

Gårsdagens antrekk; 60talls(?)-inspirert kjole fra Paris i fjor sommer :)


Nå er det jo plutselig helg - igjen, og denne helgen skal jeg tilbringe på Ringnes-festivalen  :)
<3<3<3 Gleder meg masse <3<3<3

2 kommentarer:

  1. Petter så da ut som om han lente seg litt vekk han også, Bjørn derimot ser ganske så avslappet ut.

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, ja :)
      Men hvis du sjekker videoen på Ekko sine Facebook-sider (https://www.facebook.com/photo.php?v=10153115687915635&set=vb.158788644171337&type=2&theater) tror jeg det er jeg som ser mest plaget ut :P

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...