onsdag 13. februar 2013

Blæææh :/

Thank you for your interest in the course "Communicating Scientific Research" at the Simula School of Research and Innovation and the University of Oslo.

Unfortunately we are not able to give you admission to the course.  You are on a waiting list and we will let you know if we are able to admit you to the course at a later date.  

Æsj, jeg som tenkte at dette kurset ville fylle de siste 5 studiepoengene jeg trenger i doktorgraden min helt perfekt...:/
Så da sitter jeg her og trøstespiser bringebær med crème fraîche, mens jeg sitter og ser på hvilken energi partiklene setter igjen i partikkeldetektorene våre, vinkel for vinkel (uran-233-dataanalyse, ja) :P

 


Etterpå skal jeg på dette superspennende foredraget om Stresstesting av kjernekraftverk med sikkerhetssjef på IFE, da - det blir superbra :)


Saken fra Apollon/Aftenposten i går har forresten spredt seg ut i engelsk-sfæren, hihi:
http://www.computescotland.com/uranium-a-thorium-recipe-5868.php


5 kommentarer:

 1. Men at det er for mange påmeldte er jo en veldig god grunn til at det bør gå neste semester også.

  Hilsen en med planer om å ta det neste gang

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt :)
   Tror dessverre det blir litt for sent for min del; kommer nok til å satse på å ta 10 studiepoeng (så da ender jeg med 5 "for mye") om "Cellulær Radiobiologi" i stedetfor ...;)

   Slett
 2. Mhm. Video fra forelesningene? Kjenner minst en her på CERN som også har lyst til å ta det, og det er perfekt pga. intensiv-varianten (yay til intensivundervisning på PhD-kurs!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg får faktisk "lov" til å komme på forelesningene, men jeg får ikke ta eksamen - og da har jeg rett og slett ikke tid å bruke på det...:/

   Slett
  2. ...og forresten; ja, yay til intensivundervisning på PhD-kurs :DDD

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...