torsdag 25. april 2013

Møte og foredrag

God ettermiddag alle :)

Dagen i dag startet med frokostmøte hos Rigmor Aasrud, om jenter i IT spesielt - og realfag generelt; sååå hyggelig med sååå mange flotte jenter - love IT! En riktig bra start på dagen, altså :)

"Tinteguri" helt til venstre på bildet - Anita Krohn Traaseth, toppsjef i HP Norge - var kjempesøt, og fortalte meg at hun hadde en lilla-blogg...og sannelig var det ikke sant; denne bloggen kommer jeg definitivt til å følge fremover!


Nå sitter jeg og forbereder morgendagens foredrag for Natur og Ungdom, om kjernekraft - og merker at jeg egentlig "gruer" meg litt :/ Er i alle fall veldig spent på om jeg "kommer igjennom" med fakta, eller om de er så forhåndsbestemt på at kjernekraft er djevelens verk at det er nytteløst... :P Eller kanskje det er jeg som er fryktelig fordomsfull nå?

Hmmm, en god erfaring er det sikkert, uansett ;)

6 kommentarer:

 1. Du har ingenting å frykte, Natur og Ungdom er ganske glad i kunnskap. Særlig forskningsbasert. Lover. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Kom hit via Tinteguri, noe jeg er glad for! Det er så gøy å lese blogger av damer som er opptatt av utdanning og fag i TILLEGG til 'rosatema'. Super kombinasjon som det absolutt er rom - og behov for i bloggsfæren! Heia! Hilsen Heidi:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ord!
   Oppdaget selv bloggen til Tinteguri i går, og liker den virkelig godt :)

   Slett
 3. Ho heiter Aasrud, ikkje Aaserud.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...